SALE SAMURAI, SEO TOOL TERBAIK UNTUK ETSY (PART 7)

Sale Samurai adalah sebuah seo tool, website yang dibuat khas untuk membantu penjual di Etsy menarik lebih ramai customer ke Etsy shop mereka.

KENAPA PERLU GUNA SALE SAMURAI?

Ia merupakan seo tool terbaik untuk Etsy
kerana website ini membantu menarik lebih ramai pelanggan ke Etsy shop dengan cara mengoptimizekan seo produk listing.
Untuk sesiapa yang belum tahu maksud SEO, maksudnya adalah search engine optimization.

Penting untuk kita optimizekan seo produk kita sebab kita nak customer jumpa produk kita dan customer lawat kedai kita. Bila customer jumpa produk kita, lagi tinggi possibility dia beli produk kita.

Boleh klik link di bawah untuk register Sale Samurai, Etsy SEO tool yang sangat berkesan untuk bawa lebih ramai customer ke Etsy shop kita⏬⏬⏬. Boleh guna kod diskaun saya ▶ husna20 untuk potongan 20%.

https://salesamurai.io/334.html

Sangat disarankan untuk mencuba apps ini selama beberapa bulan dahulu untuk melihat perbezaan yang ketara

CARA SALE SAMURAI BERFUNGSI?

Sale Samurai ialah seo tool atau keyword research tool yang menyediakan analisis data berkenaan

apa yang dicari oleh customer di Etsy.

dan juga apa yang seller Etsy lain buat sehingga shop mereka berjaya menarik customer yang sangat banyak.

Secara mudahnya, kita boleh menggunakan analisis di dalam website ini untuk mengkaji apa yang customer cari di Etsy dan

apa yang best seller di Etsy buat untuk kita applykan juga kepada shop kita supaya seo produk kita dioptimizekan.

Seterusnya, semakin ramai customer yang lawat kedai kita dan menjadikan kita best seller di Etsy yang seterusnya.

Konsep yang digunakan Sale Samurai ni mudah je. Dia provide analysis tentang keyword apa yang customer cari. Kita boleh guna analysis ni untuk letak keyword yang dicari oleh customer di dalam product listing kita.

Jadi, bila customer cari menggunakan keyword tersebut, product kita akan keluar di page page atas. Ranking produk lebih tinggi untuk keyword tu, dan customer akan mudah nampak produk kita.

Bila customer nampak produk kita, lagi tinggi possibility dia nak beli produk kita.

APA LAGI KELEBIHAN GUNA SALE SAMURAI?

Seterusnya, Sale Samurai sediakan info tentang kedai kedai Etsy lain yang dah berjaya untuk sesuatu produk tu.

Kita boleh kaji tentang kedai best seller tu melalui info yang Sale Samurai sediakan dan seterusnya

kita boleh menjadikan kedai tersebut sebagai rujukan kepada kedai kita.

So, itulah serba sedikit intro tentang sale samurai, sebuah keyword research tool untuk Etsy yang

bagi saya sangat berkesan dan powerful untuk menaikkan lagi ranking produk produk di Etsy shop.

Boleh klik link di bawah untuk register Sale Samurai, Etsy SEO tool yang sangat berkesan untuk bawa lebih ramai customer ke Etsy shop kita.⏬⏬⏬. Boleh guna kod diskaun saya ▶ husna20 untuk potongan 20%.

https://salesamurai.io/334.html

Dalam video ni saya ada tunjuk cara untuk gunakan Sale Samurai, boleh tengok ya ⏬⏬⏬

Sale Samurai, Website Untuk Tarik Customer Etsy

Lain lain artikel tentang Etsy, boleh klik INFO ETSY

5 thoughts on “SALE SAMURAI, SEO TOOL TERBAIK UNTUK ETSY (PART 7)

  1. Pingback: 3 CHROME EXTENSION POWER UNTUK ETSY (PART 8)

  2. Pingback: CARA SHARE FAIL BERSAIZ BESAR DI ETSY (PART 10)

  3. Pingback: BOLEH KE GUNA CANVA PRO DI ETSY (PART 11) | INFO DIGITAL

  4. Pingback: CARA SHARE CANVA TEMPLATES DI ETSY (UPDATED) | PART 12

  5. Pingback: CARA SHARE BANYAK FILE DI ETSY (PART 13) | INFO DIGITAL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *