CARA CHECK 40 FREE LISTING DI ETSY (PART 14)

      No Comments on CARA CHECK 40 FREE LISTING DI ETSY (PART 14)

Hai semua, hari ini saya nak share cara untuk korang check 40 free listing

yang korang dapat lepas buka kedai di Etsy menggunakan link 40 free listings

1. Pergi ke akaun Etsy, klik listing
2. Di bahagian atas sebelah kanan, korang akan nampak button “+ add a listing”
3. di sebelah perkataan “+ add a listing”, korang akan nampak “free …”,
itu sebenarnya menunjukkan bilangan free listing percuma yang korang dapat

Kalau tak ada, mungkin website Etsy ada bug sikit. So, take time sikit untuk Etsy
detect listing percuma yang korang dapat ni

Cara lain nak selesaikan, korang boleh juga terus contact Etsy untuk selesaikan isu ni
Boleh guna link kat bawah ni 🔽🔽🔽

https://help.etsy.com/hc/en-us/requests/new?segment=selling&ticket_form_id=360000108008#issue_sell_desposits_fees

Dalam video ni saya ada tunjuk tutorial secara detail tentang  cara check 40 free listing di Etsy. Boleh tengok ya⏬⏬⏬

CARA NAK CHECK FREE LISTING DI ETSY

Untuk sesiapa yang nak tarik lebih ramai customer ke kedai Etsy, boleh guna website Sale Samurai. Sale Samurai adalah website yang bantu drive traffic ke kedai Etsy dengan cara analisis keyword yang digunakan oleh para pembeli di Etsy. Boleh baca berkenaan Sale Samurai dengan lebih detail di post ini 🔽🔽🔽

Sale Samurai, Etsy Research Tool Yang Terbaik

Lain lain artikel tentang Etsy, boleh klik INFO ETSY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *