TUTORIAL DESIGN GUNA CANVA UNTUK PEMULA (Part 6)

Harini saya nak share cara untuk design guna Canva untuk pemula.

Sesiapa yang baru nak mula belajar untuk design tu, boleh lah mula belajar menggunakan Canva sebab konsep design di Canva sangat mudah berbanding apps design yang lain sebab ia hanya menggunakan konsep drag and drop.

Di dalam video ini, saya share pengetahuan basic yang korang perlu ada untuk design guna Canva.

Basically, di dalam video ini, saya ada share cara cara untuk menggunakan elemen elemen design di dalam Canva dan akhirnya menghasilkan sebuah design ⏬⏬⏬.

TUTORIAL DESIGN CANVA UNTUK PEMULA

Bila dah pandai basic step dalam Canva, korang boleh lah ke step seterusnya, iaitu tahu cara nak design dengan cepat dalam Canva.

Saya ada share jugak dalam post ni berkenaan tips dan trick design dengan cepat guna Canva ⏬⏬⏬.

TIPS DESIGN DI CANVA DENGAN MUDAH DAN CEPAT

Lain lain artikel tentang Etsy, boleh klik INFO ETSY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *